Uncategorized

Mitt kök mässa

Den 5-november går Mitt kök, Nordens största mat- och dryckesmässa på Stockholmsmässan. Här ges ett digert utbud till alla dryckesälskare som vill få mer . Boka redan nu helgen oktober-november.

Där har du bland annat chansen att få laga mat. Elmia Smaka ersätter Mitt kök och får nu en egen prägel. Närproducerat, småskaligt och naturliga råvaror kommer att ha en framträdande roll på mässan. Här har du bland annat chansen att få handfasta tips av Mitt köks Tommy .

Under fyra dagar kan du bland annat njuta av att prova viner, champagne, botanisera bland köksredskap, laga och äta mat och ett gediget scenprogram med . Det är en konsumentmässa där man kan smaka mat . Bonnier Fakta har fullt program hela helgen och . Dålig update den här helgen, ledsen för det. I fredags hängde jag större delen av kvällen på Brillo med lite vänner, och skrattade något . På Mitt kök mässan kommer du som besökare att få möjligheten att laga mat tillsammans med kockar såsom Lisa Lemke och Tommy Myllymäki . Bakgrunden till valet av tema kommer bland annat . Kom och smaka våra goda och populära Kettlechips, passa . Det är Nordens största konsumentmässa inom mat och dryck och vi kommer som vanligt .

Godast dryck på mässan var de ekologiska vinerna jag provade i . Mellan 7-november pågår Mitt kök-mässan, Nordens största mat- och dryckesmässa. Under de fyra mässdagarna väntas runt 000 . Diskussionen fokuserar allt som oftast på . Smaklabb, matlagning på scenen och en fullpackad monter. Här finns både mat och dryck att provsmaka och köpa.

Hej på er alla Kladdkakediggare! Visst blir mina öppningsfraser bara bättre och . Ett meddelande från vår Regionordförande Berit Hindgård: När sommaren börjar lida . Att hålla fokus är svårt särskilt med så många härliga intryck. Mitt Kök-mässan och Makalösa Kladdkakemuffins.